Transportservice

Easy-Shipping biedt deur tot deur service in containertransport wereldwijd. Het vervoeren van uw lading is een verantwoordelijke taak en wij zien er een uitdaging in hier zo goed en efficiënt mogelijk mee om te gaan. Ontzorgen zit in ons DNA, net als de persoonlijke service en hands on mentaliteit. Daarmee bouwen we langetermijnrelaties op met onze klanten, gebaseerd op een wederzijds vertrouwen. Dat is The Easy Way: wij varen op uw vertrouwen.

Onze werkwijze: productief, persoonlijk & proactief

U belt, wij regelen de rest. Daar komt het in een notendop op neer. Op basis van onze jarenlange ervaring en kennis van en ervaring met alle toonaangevende containerhavens wereldwijd zijn wij in staat snel te schakelen. Het persoonlijke, bijna familiaire contact onderscheidt ons van anderen in de branche, net als de procedure die we doorlopen.

1. Persoonlijk contact

We nemen u graag wat werk uithanden! Wij geloven zeer in de kracht van persoonlijk contact. Ons doel is daarom het vertrouwen van onze klanten te winnen en langetermijnrelaties met ze op te bouwen. We willen hun bedrijf en wensen écht beter leren kennen, zodat we de best mogelijke gepersonaliseerde service kunnen bieden. De wensen en behoeften van onze klanten zijn altijd het startpunt van ons proces. Een inventarisatie van eisen en wensen stelt ons in staat efficiënt te werken aan de doelen die we samen hebben opgesteld. Daar stoppen we vervolgens al onze energie in! Shallini: “Niets is te moeilijk en ik ga geen uitdaging uit de weg. Snel handelen is een sport, zo houden we de vaart in het proces.”

2. Productief

De korte lijnen binnen Easy-Shipping worden als waardevol ervaren, door zowel team als klant. Geen verschillende afdelingen bij ons, maar een flexibel team dat altijd op de hoogte is van de status van uw transport. Marcel: “Hoewel iedereen op de hoogte is, is er vaak één contact op een klus. Dat werkt voor klanten fijner en is duidelijker. Die persoon regelt alles en is te allen tijde aanspreekpunt: van offerte tot boeking tot aflevering.” Persoonlijke service ten voeten uit!

3. Proactief handelen

Team Easy-Shipping handelt proactief en gaat altijd voor het best haalbare. Misschien is het de Rotterdamse basis, de no nonsense houding is dan ook aan de orde van de dag. Niet problemen, maar uitdagingen zwaaien de scepter. Liesette: “Ik ben breed georiënteerd en goed geïnformeerd, dat stelt me in staat proactief te handelen en net iets verder te kijken. Daarnaast zoek ik graag zaken tot op de bodem uit, ik rust niet voordat ik de informatie vind die ik nodig heb.”

 

Bent u benieuwd of wij doen wat we zeggen?

Bent u benieuwd of wij doen wat we zeggen? Bel, mail of kom langs. We winnen graag ook uw vertrouwen!

Maak een afspraak